En blogg om vägen till hälsa

Hade hellre sysslat med gynekologi !!!


skrivet den 04 jun av Sara, klockan:00:47

Underlig rubrik och jag vette tusan varifrån jag fick just gynekologi men iaf, efter denna dag så känns det nästan så.

Jisses vilken dag jag haft, en riktig sån där sk*t dag när man bara önskar att man låtit bli att stiga upp och istället bara dragit täcket över huvudet och fortsatt sova!!!

 

Det hela började med att jag skulle till min vårdcentral för att genomgå en hälsoundersökning pga min diabetes. Ja just själva hälsoundersökningen gick ju bra och det var ingen större förändring gällande just diabetes biten, men sen började eländet.

Hade även beställt tid för rabies vaccination till hunden då vi snart ska på semester & tänkte ta honom med oss. En vaccination brukar ju oftast inte ställa till några större bekymmer för de flesta, men just vår lilla söta rara Molle förvandlas banne mig till Baskervilles hund ell än värre så fort det är en vaccination på gång.

Jag sa detta till veterinären och bad att få en munkorg men denne tyckte inte att det behövdes vilket resulterade att Molle bet MIG i handenSurprised. Det blev inte jättefarligt men gick ändå hål och blödde en hel del så det var bara för mig att pallra mig upp till min kära vårdcentral IGEN för dagens andra träff med vår sjukvård för behandling av en st hand samt ytterligare en vaccination men denna gång för mig och nu gällande stelkramp!!!

 

Mitt i all dramatik så hade jag tyvärr lyckats glömma något viktigt dessutom, nämligen att äta!
Och som sagt var, jag har diabetes. Med andra ord är det inte bra att glömma av mat, turligt nog för mig så var min sambo hemma och tyckte jag betedde mig underligt så han tvingade i mig druvsocker och sen var det inga mer problem.

 

Får väl trösta mig med att de finns de som har det värre, dessa stackare tex http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7223435.ab (man kanske skulle testa det här med rawfood, eller det kanske vore en ännu bättre idé att skippa hunden Wink)

 

Men en sak är iaf säker, trots allt som sägs/skrivs så är jag mer än nöjd med dagens sjukvård


Currently rated 2.9 by 92 people

  • Currently 2,92443/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed